Olof Röhlander

Olof Röhlander

BRA ÄR DET NYA BÄST 

– Verklig motivation och arbetslust

Skrattfest är ett bra ord för Olof Röhlanders nya roliga inspirationsföreläsning, som tar tag i det som spelar roll för att kunna skapa motivation och arbetsglädje på riktigt. Sprunget ur den senaste forskningen tillsammans med Olofs egna erfarenheter fokuserar Olof på ämnena förändring, eget ansvar, hantera press, komma bättre överens med varandras olikheter, och hur vi därmed kan få en bra dag – igen. Inspirerande, roligt och lärorikt, fyllt med energi, skratt och igenkänning.

Olof Röhlander är Licensierad Mental Tränare och en av Sveriges mest bokade inspiratörer. Han har skrivit fyra böcker och erhållit hela sex talarutmärkelser. Förra året Sommarpratade Olof i SRP1, och utöver det har han haft en podcast tillsammans med Lasse Berghagen. Olof Röhlander, född i Matfors, har även en bakgrund som elitspelare i bordtennis.

Olof har skrivit de bästsäljande böckerna ”Bli en vinnarskalle: handbok i mental träning” och ”Konsten att njuta av livet: och ändå få saker gjorda” och även varit sommar- och vinterpratare i P1.

FacebookTwitterEmailLinkedIn